Carol

Over Carol

Hoi

ik ben dus Carol een 46 jarige architect uit Rekem, ik vind het een beetje moeilijk om hier iets neer te schrijven haha, ik heb dan ook lang getwijfeld of ik het wel zou doen, maar heb dan nu toch de stap gezet en wie weet vind ik hier wel de kanjer die ik zoek!
Ik woon samen met mijn dochter van 9 een schat van een meid, heel vrolijk en al een echte dame aan het worden en die weet me wel in beweging te houden, met haar papa heb ik dus geen contact meer omdat die niet wist hoe snel hij moest gaan lopen toen ik vertelde dat ik zwanger was terwijl we die keuze toch echt samen hebben gemaakt.
Zodra het echter zover was kon hij de verantwoordelijkheid niet meer aan, hierdoor zorg ik nu in mijn eentje voor mijn mooi meid.
Maar hoewel ik dol ben op mijn kind blijft het een kind en heb ik soms ook behoefte aan volwassen contact daarom dus mijn oproepje, ik ben op zoek naar een leuke man om lief en leed mee te delen.
Denk je dat jij die man bent die ons gezinnetje compleet kan maken? Stuur me dan snel een mailtje en dan kunnen we misschien wel iets afspreken om te gaan doen
Kusjes
CarolLeeftijd: 46     Haar kleur: Bruin     Haar type: Halflang     Provincie: BE: Limburg     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Carol?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact