Denise

Over Denise

Sommige reageren met “wat zoek je hier”. Alsof je op straat loopt en om de havenklap een nummer met date aanbod in je hand gedouwd krijgt. Nou niet dus!
En wat ik zoek vind ik niet direct omdat de meeste mannen denken dat 19 jarige meiden liever leeftijdsgenoten willen maar ik niet! Ik wil een man op leeftijd, absoluut ouder dan 30 jaar! Alles wat jonger is sta ik open voor vriendschap waarin je me zou kunnen proberen over te halen maar mijn wens gaat uit naar bijvoorbeeld een zakenman of iets. Lijkt me enorm leuk om als jonge vrouw aan jou hand te lopen en mee te gaan op zakenreis of diner of wat je ook moet doen. Het lijkt me spannend, spannender dan wat een jongere man mij kan bieden in het leven. Ik wil leuke volwassen dingen doen met een volwassen man en dat is dus echt wat ik hoop te vinden op deze manier.
Als jij die man bent mail me dan aub.



Leeftijd: 19     Haar kleur: Bruin     Haar type: Lang     Provincie: BE: West-Vlaanderen



 

Direct een berichtje sturen naar Denise?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact